
برنامه ریزی کنکور 98
پس از بررسی تمام زوایای کنکور 98، تیم مشاوره و آموزشی ما با موضوع برنامهریزی مطالعاتی ویژه دانشآموزان کنکوری توانست مِتُد کلی برنامه مطالعاتی را برای اولینبار ویژه دانشآموزان تازه وارد پایه دوازدهم طرحریزی کند. این برنامه ریزی دارای ویژگی های منحصر بفردی مانند: برنامه ریزی برای سه سطح علمی مختلف دانش آموزان می باشد. تیم مشاوره و آموزشی ما با استفاده از تجربیات استاد حسین احمدی و بررسی نتایج مطالعاتی دانشآموزان ادوار گذشته کنکوری توانسته است یکی از بهترین، جامعترین برنامههای مطالعاتی را در اختیار داوطلبین کنکور بگذارند تا ضمن بهرمندی از آن، شرایط را برای افزایش راندمان درسی و بهبود مدیریت زمانی خود فراهم سازد. ویژگی بارز دیگر این برنامه ریزی را می توان برای دو گروه از دانشآموزان سحرخیز و شب زنده دار دانست. هر داوطلب بنا به ویژگی فردی خود می تواند یکی از آنها را انتخاب نماید و طبق همان برنامه ریزی پیش برودشما از همین امروز میتوانید با اعتماد به این مِتُد برنامه مطالعاتی، به آن پایبند باشید و روز به روز با حرکت در مسیر موفقیت، پلههای بزرگترین ماراتن زندگیتان کنکور را فتح کنید. این برنامه ریزی ها در بازه زمانی مشخص برای هر درس تعریف شده است و شما می توانید به آنها برای پیش بردن تمام دروس خود اتکا نمائید.
چگونه برای کنکور 98 برنامه ریزی ویژه ای داشته باشیم ؟
اکثر دانشآموزان و داوطلبین کنکوری با دسته ای از بهانه ها و سوالاتی مانند : “از فردا ساعت 7 صبح میخوام شروع میکنم به درس خوندن” “کتاب تست فیزیک رو سفارش دادم ولی هنوز بدستم نرسیده از زمانی که بدستم رسید شروع میکنم” ” من امسال میخوام برای اولین بار تو نظام جدید کنکور بدم هیچ منبعی ندارم از کجا شروع کنم” مواجع می شوند. اما دانش آموزان و همراهان عزیز، مهم ترین و بهترین دلیل برای شروع یک فعالیت انتخاب یک هدف جامع و قابل دسترس است، به عنوان مثال هنگامی که شما تشنه هستید هدف شما رفع تشنگیتان است، برای این هدف احساس نیاز میکنید و برای برطرف شدن آن اقدام به نوشیدن آب میکنید، پس اولین قدم “انتخاب هدف” و دومین قدم “تلاش فراوان” شما برای گام برداشتن در راه آن هدف است. باید هدف آنقدر جامع، کامل و درست انتخاب شده باشد که برای رسیدن به آن اشتیاق سوزان یا عطش داشته باشید. برای شروع برنامه ریزی باید دو نقشه را همراه خود داشته باشید اولی برنامه ریزی کوتاه مدت و دومی برنامه ریزی بلند مدت می باشد.
در برنامه ریزی بلند مدت نسبت به کوتاه مدت تفاوتی وجود دارد در برنامهریزی بلند مدت، دانش آموز و داوطلبی که از تابستان برای کنکور سال بعد خود تلاش میکند به آرامش و آسودگی خاطر میرسد و کمتر پیش میآید دچار دغدغه و استرس تحصیلی شوند، در این نوع برنامهریزی دانشآموز از ابتدا میداند به عنوان مثال در هفته سوم مهرماه چه مباحثی از چه دروسی را باید مطالعه کند و در چه تاریخی آن را باید مرور کند و چه روزی باید از آن مبحث تست بزند. به عنوان مثال دیگر، در درس عربی به طور معمول پیشنهاد میشود که در تابستان قواعد به طور کامل مطالعه و خوانده شود و از مهرماه با شروع دوباره آزمونهای آزمایشی، مجدداً قواعد برای دانش آموز مرور شود و در کنارش تا پایان فصل پاییز دانشآموز به مبحث ترجمه نیز مسلط شود و از بهمن ماه به مرور مجدد و تست زنی بپردازد و در دوران طلایی عید نیز آخرین ضربه را زده و این درس را از نظر آموزشی به طور کامل جمعبندی کند و در انتها در دوران همایشها در خرداد ماه به تست زنی بپردازد و خلاصه نویسی، تکمیلنویسیها و نکاتی که در طول سال نوشته است را مرور نماید و اشکالات خود را برطرف نماید. دادن چنین دیدی به دانشآموز باعث میشود که از نظر روحی آرامش کامل داشته باشد و با دید باز به مسیر خود ادامه دهد و به کمک این برنامه ریزی دقیق به طور قطعی موفقیت خود را در این مارتون بزرگ تضمین نماید.
ما در برنامه ریزی کوتاه مدت به تمام داوطلبین برنامههای آزمون های آزمایشی با جامعه آماری بالا و شرکت در آن ها را پیشنهاد می کنیم؛ به عنوان مثال شما با انتخاب آزمونهای آزمایشی کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) برای مطالعه مباحث و مرور مطالب فرصتی 2 هفته ای و برای شرکت در آزمونهای مجموعه گزینه دو، فرصتی 3 هفتهای دارید. شما برای برنامهریزی کوتاه مدت خود لازم است، فصل های هر درس را به چند بخش مجزا تقسیم کرده و با کمک مشاور تحصیلی خود تعداد تستهایی که میتوانید در هر بخش در بازه زمانی مشخص بزنید تا به آن مسلط شوید را تعیین کنید و برای آزمون آزمایشی آماده شوید. این برنامه ریزی کوتاه مدت تاثیر بسزایی در پشرفت شما دارد.
تو نباید تو این سال مهم از زندگی تحصیلیت، رو به آزمون و خطای روشهای تازه کشف کرده خودت یا آدمهایی که من بهشون سیاه لشکرهای کنکوری میگم بیاری و به حرفشون گوش کنی، یادت باشه بهترین بیل زن کسی هست که باغچه سرسبز و زیبا داشته باشه، تو زمینِ کویری یک بیل زن سیاه لشکر، به دنبال کشف قنات برای سبز شدن زمین نگرد که به قولِ یک بزرگی: تهش تلخیه…!